Wonen-bij-de-toren-exterieur-7

Nieuwsberichten

Nieuws-bericht-5

BESTEMMINGSPLAN NAAR GEMEENTERAAD

Misschien heb je het vandaag in de krant al gelezen; het college van B&W heeft het bestemmingsplan voor Het Nieuwe St. Jozef en de nieuwe kaders voor het nieuwbouwplan Wonen bij de Toren, ook wel bekend als 'Bouwplan Kerkplein', ter vaststelling naar de gemeenteraad gestuurd.

Nieuws-bericht-1

STAND VAN ZAKEN - DECEMBER 2022

We hopen in 2023 met goed nieuws te komen! Zoals bekend heeft het besluit van de gemeente om de openbare parkeerplaatsen niet in het project te plaatsen grote gevolgen voor de haalbaarheid van het plan

Nieuws-bericht-3

STAND VAN ZAKEN - JULI 2022

De parkeerplaatsen in de parkeerkelder voor het winkelende publiek zijn komen te vervallen. Dit besluit noodzaakt ons om het ontwerp van de parkeerkelder aan te passen en om alternatieve indelingen van de parkeerkelder én van het project te bekijken.

Nieuws-bericht-2

FIJNE FEESTDAGEN!

Het is alweer zover, alweer een jaar voorbij gevlogen! Een jaar waarin we met z'n allen weer terugkijken op een bijzondere periode maar ook gelijk weer vooruit kijken naar alles wat het aankomende jaar ons gaat brengen.

Nieuws-bericht-1

PRACHTIG IN WINTERSFEER

Achter de schermen zitten wij niet stil. Speciaal voor deze winterperiode hebben wij een tweetal impressies in wintersfeer laten maken. Begin volgend jaar presenteren wij u een virtuele tour door één van onze appartementen zodat u een goede indruk krijgt van deze woonruimte.