Wonen-bij-de-toren-exterieur-13

AANTREKKELIJKE
LOCATIE

Een comfortabel appartement of een fijne stadswoning, en dat midden in het historische centrum van Nijkerk op loopafstand van de winkels, de horeca en het prachtige stadspark? Het kan in  nieuwbouwproject 'Wonen bij de Toren'.

De toekomstige appartementen en stadswoningen komen om een autoluw binnenterrein te liggen dat in hoogte zal variëren en zo een aantrekkelijke groene zone vormt. De ondergrondse parkeergarage maakt dat er voldoende ruimte is voor parkeren en de auto’s zoveel mogelijk uit het zicht zijn. Het gevarieerde gevelbeeld krijgt sfeervolle, historische kenmerken, zodat het perfect aansluit op de omgeving.

Aan de inrichting van dit binnenterrein is veel aandacht besteed en zal worden aangelegd met veel groen en een diversiteit aan kleurrijke planten. Een aantal gevels aan het binnenterrein worden verfraaid met groen. Dit zorgt niet alleen voor een aantrekkelijke uitstraling, maar draagt ook bij aan een prettige leefomgeving.  

inrichting
plein Torenstraat

De gemeente Nijkerk is druk bezig om de hele binnenstad een metamorfose te geven, zo ook de invulling van de Torenstraat en het plein bij de Toren. Het is de bedoeling dat de Torenstraat de bestemming krijgt ‘auto te gast’. Op de impressies is een beeld gegeven van een sfeerinvulling van het plein op basis van de schetsvoorstellen van datgene dat tot nu toe is gepresenteerd. De definitieve invulling van het plein is nog niet afgerond en kan daarom nog niet definitief op de impressies worden verwerkt.

Zodra er een inrichtingstekening van de gemeente bekend is, zal deze tekening hier gepresenteerd worden en wordt deze pagina bijwerkt met de actuele informatie.

Wonen-in-de-toren-sfeerbeeld-1

‘DE TOREN WERD
EERDER
UITGEROEPEN TOT
MOOISTE TOREN
VAN NEDERLAND! ’