Wonen-bij-de-toren-exterieur-7
Wonen-bij-de-toren-exterieur-3
Wonen-bij-de-toren-exterieur-5
Wonen-bij-de-toren-exterieur-7

KOOP APPARTEMENTEN 

Aan de Torenstraat en de (hoek) Holkerstraat komt een  appartementengebouw met zicht op het gezellige plein en de prachtige toren van Nijkerk. Het ontwerp is geïnspireerd op het voormalig ‘Mannen & Vrouwenhuis’, een ‘Bankgebouw’ en ook vestigt de ‘Vleeschhouwerij’ zich weer op deze plek. 

Het appartementengebouw aan de Steeg en grenzend aan het binnenterrein is vormgegeven met een knipoog naar de voormalige bestemming van warenhuis annex pakhuis. 

De appartementen zijn verschillend qua afmeting en met een lift bereikbaar en natuurlijk voorzien van alle moderne comfort.
Naast een woonkamer en een keuken heeft ieder appartement een balkon, tuin of dakterras. Er is keuze uit een studio, appartement of penthouse. Het woonoppervlak varieert van circa 60 m² tot circa 180 m². Hoeveel ruimte je ook zoekt, er is altijd wel een appartement dat aan je woonwensen voldoet. 

De appartementen hebben allemaal een parkeerplaats in de parkeergarage of op het parkeerdek.

HUURAPPARTEMENTEN BRINK

Naast de ingang van de parkeergarage komt op de hoek van de Torenstraat en de Brink een kleinschalig appartementengebouw met huurappartementen. 

Op deze locatie zat de 'Vleeschhouwerij' die ook in dit nieuwe gebouw weer een plekje krijgt. Boven de slager zitten per woonlaag twee appartementen. 

Wonen-bij-de-toren-exterieur-6
Wonen-bij-de-toren-exterieur-9
Wonen-bij-de-toren-exterieur-11
Wonen-bij-de-toren-exterieur-1
Wonen-bij-de-toren-exterieur-10

STADSWONINGEN HOLKERSTRAAT 

Het ontwerp van de stadswoningen is geïnspireerd op de garage ‘Pastorie’. 

Op de begane grond bevindt zich de heerlijke stadskamer. Welke bestemming deze kamer krijgt kun jezelf bepalen. Op de begane grond en eerste verdieping kun je naar keuze de woonkamer, keuken, extra slaapkamer en/of werkkamer situeren. In de basis is dit aanbod gevarieerd. Op de eerste verdieping vind je een heerlijk balkon.
Op de tweede verdieping liggen de slaapkamers en een comfortabel ingerichte badkamer. Deze stadswoning is uitermate geschikt voor degene die prijs stelt op meer leefruimte. Wonen, werken en hobby combineren in één huis. Dat kan prima in deze woning! 

De stadswoningen hebben naast het balkon ook nog een buitenruimte op de begane grond waar tevens de auto geparkeerd kan worden.

WONINGEN VOLGENDE FASE

In de volgende fase wordt aan de Holkerstraat, huize ‘De Liever’ teruggebouwd. Dit is een ‘stadse’ twee-onder-een-kapwoning waarvan de ene helft al is verkocht aan de huidige eigenaar. Deze woning heeft een diepe tuin, drie slaapkamers en een parkeerplaats op eigen terrein.

Ook komen er acht koopwoningen aan de Steeg met een heerlijk tuin en een eigen parkeerplaats. De woningen hebben een woonkamer en een keuken op de begane grond. Op de 1e verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer en de tweede verdieping biedt ruimte voor een extra kamer.

Wonen-bij-de-toren-exterieur-12
Wonen-bij-de-toren-exterieur-1
Wonen-bij-de-toren-exterieur-9

PARKEERGARAGE

In dit nieuwbouwplan ‘Wonen bij de Toren’ is ook een ondergrondse parkeergarage opgenomen. Een groot deel van de koopappartementen hebben hier een eigen parkeerplaats en berging. 

Dit maakt dat er voldoende ruimte is voor parkeren en de auto’s zoveel mogelijk uit het zicht zijn.

PARKEERDEK BINNENTERREIN

Op het dak van de parkeergarage wordt een binnenterrein ingericht met extra parkeerplaatsen. Aan dit binnenterrein grenzen de tuinen van een aantal appartementen op de begane grond. Op de verdiepingen grenzen een aantal appartementen met hun balkon aan deze zijde. Tevens is het mogelijk om hier ook het appartementengebouw binnen te gaan.

Er is veel aandacht besteed aan de inrichting van het binnenterrein. Er is gekozen voor een klinkerbestrating en een zorgvuldige invulling van de groenzones met een kleurenpalet aan beplanting. 

De parkeerplaatsen worden afgesloten middels een slagboom.

Wonen-bij-de-toren-exterieur-8
Wonen-bij-de-toren-exterieur-11
Wonen-bij-de-toren-exterieur-2