Wonen-bij-de-toren-exterieur-7
Wonen-bij-de-toren-exterieur-3
Wonen-bij-de-toren-exterieur-5
Wonen-bij-de-toren-exterieur-7

KOOPAPPARTEMENTEN

Hoeveel ruimte je ook zoekt, er is altijd wel een appartement dat aan je woonwensen voldoet. 
Er is keuze uit een studio, appartement of penthouse. De woonoppervlaktes variëren van circa 60 m² tot circa 180 m².
Naast een woonkamer en een keuken heeft ieder appartement een balkon, tuin of dakterras. De appartementen zijn met een lift bereikbaar en natuurlijk voorzien van alle moderne comfort. In de parkeergarage of het parkeerdek is voor ieder appartement een parkeerplaats aanwezig.

Aan de Torenstraat en de (hoek) Holkerstraat komt een  appartementengebouw met zicht op het gezellige plein en de prachtige toren van Nijkerk. Het ontwerp is gedeeltelijk geïnspireerd op een ‘Bankgebouw’ en het voormalig ‘Mannen & Vrouwenhuis’.   

Aan de binnenstraat komt Het appartementengebouw aan de binnenstraat, is vormgegeven met een knipoog naar de voormalige bestemming van warenhuis annex pakhuis. 

HUURAPPARTEMENTEN aan de BRINK 

Op de hoek van de Torenstraat en de Brink komt gebouw F met 16 huurappartementen in opdracht van Woningstichting Nijkerk. Op deze locatie zat de 'Vleeschhouwerij' die ook in dit nieuwe gebouw weer een plekje krijgt.

Deze bewoners maken, net als de bewoners van appartementengebouw C, gebruik van de hoofdentree aan De Brink. Voor hen zijn er parkeerplaatsen beschikbaar op het binnenterrein of in de parkeerkelder, waar ook hun individuele bergingen te vinden zijn.

Wonen-bij-de-toren-exterieur-6
Wonen-bij-de-toren-exterieur-9
Wonen-bij-de-toren-exterieur-11
Wonen-bij-de-toren-exterieur-1
Wonen-bij-de-toren-exterieur-10

STADSWONINGEN HOLKERSTRAAT 

Aan de Holkerstraat komen 5 unieke stadswoningen geïnspireerd op de garage ‘Pastorie’. De stadswoningen hebben een eigen parkeerplaats aan de achterzijde van de woning, bereikbaar via het binnenterrein. 

Op de begane grond bevindt zich de heerlijke stadskamer. Welke bestemming deze kamer krijgt kun jezelf bepalen. De eerste verdieping beschikt over een heerlijk balkon en in de basis zijn hier de woonkamer en de keuken gesitueerd. 
Op de tweede verdieping liggen de slaapkamers en een comfortabel ingerichte badkamer. Deze stadswoning is uitermate geschikt voor degene die prijs stelt op meer leefruimte. Wonen, werken en hobby combineren in één huis. Dat kan prima in deze woning! 

De stadswoningen bieden niet alleen een heerlijk balkon op de eerste verdieping, maar ook een buitenruimte op de begane grond. Een praktische en veelzijdige oplossing voor het moderne stadsleven!

woningen FASE 2

In de volgende fase wordt aan de Holkerstraat, huize ‘De Liever’ teruggebouwd. Dit is een ‘stadse’ twee-onder-een-kapwoning waarvan de ene helft al is verkocht aan de huidige eigenaar. Deze woning heeft een diepe tuin, drie slaapkamers en een parkeerplaats op eigen terrein.

Ook komen er acht koopwoningen aan de binnenstraat met een heerlijk tuin en een eigen parkeerplaats. De woningen hebben een woonkamer en een keuken op de begane grond. Op de 1e verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer en de tweede verdieping biedt ruimte voor een extra kamer. De bredere hoekwoning wijkt af en heeft twee woonlagen.

Wonen-bij-de-toren-exterieur-12
Wonen-bij-de-toren-exterieur-1
Wonen-bij-de-toren-exterieur-9

PARKEERGARAGE

In dit nieuwbouwplan ‘Wonen bij de Toren’ is ook een ondergrondse parkeergarage opgenomen. De ingang van de garage bevindt zich aan de Torenstraat, en via een afsluitbaar hek betreed je de ruime garage. Een groot deel van de koopappartementen hebben hier een eigen parkeerplaats en berging. 

Dit maakt dat er voldoende ruimte is voor parkeren en de auto’s zoveel mogelijk uit het zicht zijn.

parkeerdek
binnenterrein

Op het dak van de parkeergarage wordt een binnenterrein ingericht met extra parkeerplaatsen. Aan dit binnenterrein grenzen de tuinen van een aantal appartementen op de begane grond en op de verdiepingen kijken een aantal appartementen vanaf hun balkon uit op dit binnenterrein.
De verschillende appartementengebouwen hebben naast een entree aan de straatzijde, ook een extra ingang vanaf dit binnenterrein. 

Er is veel aandacht besteed aan de inrichting van het binnenterrein. Er is gekozen voor een klinkerbestrating en een zorgvuldige invulling van de groenzones met een kleurenpalet aan beplanting. 

De parkeerplaatsen worden afgesloten middels een slagboom.

Wonen-bij-de-toren-exterieur-8
Wonen-bij-de-toren-exterieur-11
Wonen-bij-de-toren-exterieur-2